Ce lege există pentru moldovenii Moldoveni care se căsătoresc cu străini?

Orașul Moldoveni care se căsătoresc cu străini trebuie să respecte orice reglementări și legi. Accesul este stabilitatea autorităților moldovenești și scopul lor este asigurarea protecției și a persoanei implicate în procesul de caz. În primul rând, este important să se țină seama de faptul că, în conformitate cu legislația Republicii Moldova, această îngrijire moldovenească în cazul în care părțile interesate trebuie să obțină un certificat de certificare. Acest certificat a fost obținut de la autoritatea locală sau de la Ministerul Justiției al Republicii Moldova.

În plus, este important de menționat că, în conformitate cu legislația Republicii Moldova, se îngrijesc personele dacă cazul este supus statutului juridic al cauzei. Această vârstă legală de căsătorie est reglementată la 18 ani pentru bărbați și 16 ani pentru femei. Prin urmare, este important de menționat că, în conformitate cu legislația Republicii Moldova, personae le pasă dacă prezentul document precum de identitate au pașaportul. Prezentul document prezintă autorității locale Ministerului Justiției din Republica Moldova.

În plus, este important de menționat că, în conformitate cu legislația Republicii Moldova, personele care se caseroresc trebuie declarația sa legală în cazul în care declară că nu există niciun impediment juridic pentru casatorii săi. Aceasta declaratie poate fi obtinuta de la autoritatea locala la Ministerul Justitiei al Republicii Moldova. Mai mult, este important ca îngrijirea personală a soțului și soției soției sau soției sale să scrie autoritatea locală la Ministerul Justiției al Republicii Moldova în cazul în care își declară intenția de a face acest lucru. Cererea trebuie sa conta datle personale e ambilor partnereri si datele actelor a identitate.

În plus, este important ca persoana vizată să fie căsătorită cu un certificat medical eliberat de un medic specialist în Republica Moldova, inainte de această ceremonie oficială la uniunea civilă sa aiba loc. Acest certificat medical v-a fost eliberat de un spital public din Republica Moldova. În concluzie, există reguli dacă legile legii moldovenești sunt că sunt căsătoriți pentru a le respecta în conformitate cu legislația Republicii Moldova. Aceste reguli si legi a fost stabilitate in timpul asigurarii protectia si siguranta personalor implicate in procesul de casatorire.