Ofirea unei vize pentru Republica Moldova: Ghidul complet

Privirea unei vize pentru Republika Moldova post fi un proces complicat și confuz. Acest ghid vă va ajuta să înțelegi ce trebuie să se face pentru a obține o viză și ce documentente sunt necessare. În primul rând, trebuie să se dedic ce tip de viză doriți să se ia. Există mai multe tipuri fine de călătorii disponibile, inclusiv călătorii de afaceri, călătorii turistice și excursii de studiu.

Fiecare tip de viză are proprie sale cerințe și documentente necessare. După ce ați decis ce tip de viză doriți să se obține, trebuie să completeze formularul de cerere corespunzătoare. Acest formulate pozite fi găsit per web-site al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova. Formatul trebuie completat cu informații precum numele, adresa, data nașterii și informții despre scopul călătoriei.

De asemenea, veți avea nevoie de o copy a pașaportului dvs., care trebuie să fie valabil cel puțin după 6 luni data planificată când să se abandoneze Republica Moldova. De asemenea, veți avea nevoie de o poză recenta pe care s-o ataşaţi la formularul de cerere. În funcţie de tipul de viză pe care îl solicitaţi, veţi avea nevoie şi de alto documentente suplimentare. De exemplu, dacă solicitaţi o viză de afaceri, veţi avea nevoie şi de o scrisoare din partea companei care v-a invitat în Republica Moldova.

Dacă solicitaţi o viză de studiu, veţi avea nevoie şi de o scrisoare din partea instituţiei de învăţământ la care intenţionaţi să studiaţi. După ce aţi completat formularul și ataşat toate documentele necessare, trebuie să trimiteţi cererea la Ambase Republicii Moldova din ţara dvs. sau la un consulat moldovenesc din ţara dvs., în funcţie de unde se află cel mai potrivit consulat Moldovenesc. După ce cererea dvs.

este primită, veţi prima un numar de referinţă pe care îl puteţi utiliza pentru a urmari stadiul cererii dvs. online pe site-ul web al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova. În cele din urmă, după ce cererea dvs. este acceptată, veţi primi o copie-electronică sau fiziică a vizei dvs., in functionţie de modalitatea ales pentru cererea dvs.

Acum eşti pregatiţi să călătoriţi în Republica Moldova! Obtinerea unei vize pentru Republica Moldova post fi un proces complicat si conffuz, dar acest ghid va va ajuta sa intelegeti ce trebuie sa faceti pentru a obține o visã si ce documentente sunt necesare. Urmatând aceste instrucțuni pas cu pas, poate veți realiza cu succes o visã pentru Republic Moldova și veți putea cãlãtori in siguranțã!.