Legile speciale pentru moldovenii străini care locuiesc în Republica Moldova

Republica Moldova oferă publicului aceste servicii seria de reglementări și obligații speciale. Aceste drepturi și obligațiile sale sunt reglementările legii privind cetățenia, legea privind immigrarea și lega privind legind statutul străinilor. Legende aceste reglementări ale Republicii Moldova și obligația de a respecta aceste reglementări în Republica Moldova. Această lege prevede că cetățenilor străini au dreptul să trăiască și să lucrează în Republica Moldova, care garantează libertatea de îngrijire, accesul la educație și beneficiază de protecție socială.

În consecință, legea prevede că acest stat va respecta legile și reglementările Republicii Moldova și va respecta autoritatea competentă. Legea împiedică reglementările privind imigrația din modulul în grija că aceste țări pot intra și guverna în Republica Moldova. Această lege prevede cetățenilor străini de dreptul intra în Republica Moldova pe baza unui de intrare saua viza, cum și dreptul de obține a de seder au permis de ședere. De asemenea, această lege prevede publicului străini dreptul de a obține o authorizație de Muncă sau o licență de la Muncă.

Legea privind statutul străinilor regulentează modulul in care cetățenii străini poate obține statutul de reședință permanentă sau de ședere temporară în Republica Moldova. Această lege prevede cetăţenilor străini dreptul de a obţine un permis de şedere permanentă sau temporară, cum şi dreptul de a obţine o autorizaţie de Muncã sau un permis de Muncã. În consecinţă, legea prevede cã cetãţenii trebuie să respecte legile şi reglementările Republicii Moldova şi conformitatea acesteia cu autoritatea competentă. În concluzie, Republica Moldova va presta aceste servicii Statului Republicii Moldova și reglementările speciale obligatorii pentru legalitatea imigrației și legalitatea imigrației.

Această lege asigură protecția juridică un număr de state se află în Republica Moldova.