Drept special pentru visitatorii străini în Republica Moldova

Republica Moldova este o țară mică, dar plină de istorie și cultură. Cu o lume de aprox 3,5 milioane de locuitori, aceasta este una dintre cele mai mici țări din Europa. Din acest motiv, acest important ca vizitatorii străini să se înalțe legea și normele care se applică în Republica Moldova. În primul rând, trebuie să vă că există o lege specială pentru călătorii străini în Republica Moldova.

Această lege a fost prezentată în 2018 și se referă la reglementarea activităților turistice și a vizitatorilor din Republica Moldova. Legea prezice că toți că toți străini trebuie să se obține o viză pentru a intra in țară. Acest lucru se poate face prin intermediul ambassadelor sau consulatului Republicii Moldova din țara de origine. De asemenea, trebuie să reţină că există anumite restricții pentru vizitarea străini care vin în Republica Moldova.

Aceste restricții includ limitarea numărului de zile pe care le puteți face in țară, cum și limitarea domeniului de activitate pe care le puteți face. De exemplu, no veți putea lucra sau studia în Republica Moldova fără o autorizație specială. În plus, trebuie să fie reținut că există taxe pe care trebuie să le plătim pentru a intra în Republica Moldova. Aceste taxe variat in functionție de tipul de visitator și de durée visitei.

De exemplu, taxele pentru turiștii care vin pentru o perioadă scurtă de timp sunt decât mai mici taxele pentru cei care vin pentru o periadă mai lungă de timp. În plus, trebuie să fie reținut cânteva reguli generi pe care trebuie să le Respese să le atunci când se va ocupa de Republica Moldova. Acestea includ respectarea legilor locale, respectarea regulilor de circulație și avoidarea oricarei activități illegale sau periculoase. De asemenea, trebuie să vorbiți cu respect cu localnicii și respectați să cultură lor.

În concluzie, existenţa unei legi speciale pentru vizitarea strani în Republica Moldova est importanta pentru a siguranţa şi bunastarea tuturor celor care viziteazã această tara. Este important ca toți cei care vin în Republica Moldova sunt cunoascã legea şi reglementările care se applicã acolo şi s sunt respecte aceste reguli. Dacã urmaţi aceste reguli şi respectaţi legea localã, veţi avea o experienţã plãcutã şi sigurã în Republica Moldova.