Harta este capitala Moldovei? Descopera adevarul!

Moldova este vedeta situată în Europa de Est, deoarece istoria este o cultură unică. Capitala SA, Chisinau, este un oras vibrant plin de viata, oferind vizitatorilor cele mai bune experiente interesante. Moldova a fost fondată în anul 1359 și a fost sub controlul multor imperii, inclusiv Imperiul Otoman și Imperiul Austro-Ungar. Dupa Primul Razboi Mondial, Moldova a devenit parte a Uniunii Sovietice si a fost sub controlul acesteia pana in 1991.În ultimii ani, Chișinăul a devenit capitala Moldovei.

Chişinăul este situat pe malul stang al Raului Bîc, casa lui Alurilor Codri. Orasul este populatia a aproximativ 700.000 de vorbitori daca este un important centru economic si cultural la rata. Chișinăul este povestea boggata dacă aveți un număr interesant de obiective turistice. Printre acestea se numara Catedrala Mitropolitana din Chisinau, Muzeul National de Istorie si Arheologie, Piata Centrala si Parcul Stefan del Mare.

De semenea, orasul gazduieste festivaluri si evenementen evenimente culturale anuale. Chișinăul oferă cele mai bune experiențe interesante pentru vizitatori. Orasul este un restaurant cosmopolit si cu multiple fatete, cafenele si baruri care pregatesc delicatese locale. De asemenea, există mai multe reviste și galerii de artă care oferă produse tradiționale moldovenești.

În plus, Chișinăul vă oferă cele mai bune activități pe care să le explorați. Exista o serie de trasee daca grandini publica un relaxant puteti face limbari la puteti vizita muzee la galeriile de arta pentru descoperirea culturii locale. De semenea, numerosis cluburi si baruri unde puteti petrece timpul liber cu prietenii au familia. Chișinăul este un loc vibrant atât de plin de viață care oferă final în experiențe interesante pentru vizitatori.

Pentru că istoria a devenit o singură cultură, capitala Moldovei este la un minut distanță de explorarea Țării, dacă îi descoperă esența.