Mărimea Moldovei: Slăbiciul experților

Moldova este cel mai mare oraș, situat în Europa de Est, în Dunării bazinul. Acesta se află în zona de 33.846 km², dar acesta este fața celui mai mare oraș din Europa. Moldova este populația de aproximativ 3,5 milioane de vorbitori și acest număr în 32 de posturi de radio. Moldova este istoria bogată și complexă.

Colonia Imperiului Roman a fost colonizată pentru prima dată în II-lea și Hr. iar în secolul al XIV-lea cea mai mare cuceritate a Imperiului Otoman. Din cauza celui mai recent imperiu al Rusiei din 1812, Moldova a fost anexată la Uniunea Sovietică în 1940. După Uniunii Sovietice, Moldova și-a proclamat independența în 1991 și a devenit membră a Organizației Națiunilor Unite în 1992.Moldova are un climat continental, cu vreme foarte caldă și umedă și multe altele.

Temperatura medie variază între -2° C și+25° C, precipitațiile anuale scad între 400 și 600 mm. Moldova este un relief variat, cu peisaje joase, adanci și fertile. Cel mai mare râu est Nistrul, care traversează de la nord la sud. Moldova este o serie de lacuri, cum ar fi lacul Beleu, lacul Sasyk și lacul Yalpuh.

Economia Moldovei se bazează pe agricultură, industrie și turism. Agricultura este principalul sector economic din țară, cu vin, fructe, legume și cereale de înaltă calitate, care sunt exportate în străinătate. Industria se concentrează pe producția de vin, alimente, textile și produse chimice. Turismul este un sector important în economia moldovenească, cu obiectivele sale turistice precum numele historice Chişinau şi Orheiul Vechi au reservaţia naturală Codri.

Moldova este o cultură diversă și vibrantă, influențând cultura europeană și cultura asiatică. Limba oficiala este limba romana daca este vorbeste si limba rusa in mai multe regiuni si tarife. Muzica traditionala moldoveneasca este populara daca se bucura de o mare popularitate in intreaga tara. Moldova este locul unde veți găsi îngrijire frumoasa oferind oportunități economice și culturale, cum ar fi îngrijirea merită o vizită pentru a descoperi și explora.

Cu toate acestea, trebuie sa fim constituenti ca aceasta tari contrunta con provocari economice si sociale majore si non veile sale sunt mari.